Welkom op de evenementenpagina van Brouwerij Ghoplin

Hier vind je alle komende en reeds gehouden evenementen waarbij onze brouwerij betrokken is geweest. Vanuit onze bedrijfsfilosofie richten wij ons initieel op evenementen in en rond de locatie van de brouwerij, dit neemt niet weg dat we open staan voor creatieve idee├źn.

Heb je een fantastisch idee en ben je er van overtuigd dat je ons hiermee enthousiast krijgt, klik op die knop en we gaan met je in gesprek!

Neem contact met ons op!

Evenementen in 2017

Q1
1 event
Q2
1 event
Q3
0 events
Q4
0 events

April | Open dag

In april hebben we naast het brouwhuis ook de gezelligheid in de brouwerij gereed en dat vraagt om een openingsfeest! We nodigen de vrienden van Ghoplin en onze partners die deze reis mogelijk hebben gemaakt uit om de resultaten van onze eerste brouwdagen te proeven onder het genot van bijpassende snacks.

Voor deze dag zullen we op korte termijn een Facebook evenement aanmaken zodat je eenvoudig je vrienden kan laten weten (en uitnodigen) om een hapje en drankje te doen bij ons in de brouwerij.

Op deze dag is het ook mogelijk de vooraf bestelde vliegende start bieren af te halen.

Blijf op de hoogte via Facebook

07-01-2017 | Technische opening

De technische opening van onze brouwerij hebben we klein en stil gehouden maar als groots ervaren! Want wat was het een reis van een lege bedrijfsruimte naar een volledig functionerend brouwhuis!

Voordat we onze ketels vullen met mout en andere kostbare ingredi├źnten draaien we eerst een aantal keer proef om ons brouwhuis te kalibreren.

Vanaf dit moment is onze installatie klaar om de meest fantastische bieren te brouwen en dit zullen we dan ook niet laten. Als eerste project richten we ons op het door jullie goed ontvangen idee een crowdfund bier uit te brengen.